aug
Herdenking WO1

Wij zijn trots te melden dat het demonstratieteam ‘De Rode Huzaren’ van de Nederlandse Vereniging voor Bereden Wapenvaardigheden ‘Saint Georges’ tijdens het herdenkingsweekend aanwezig zal zijn! Tijdens dit weekend geven zij diverse cavalerie-demonstraties. De Rode Huzaren tonen waar de cavalerie het beste in is: snelheid, wendbaarheid en het vermogen om snel toe te slaan. Met ‘hit and run’ tactieken worden vijandelijke posities snel uitgeschakeld en ontregeld. Daarnaast worden diverse wapenvaardigheden te paard gedemonstreerd. Zo komen ‘museum-wapens’ tot leven en geven zij een mooi en historisch beeld van de waarden van paarden voor de krijgsmacht in de periode 1914-1918.

Kom kijken op 17 en 18 november en laat je verrassen door deze geweldige show! De exacte tijdstippen volgen nog.

 

Related Posts